Kuka kirjoittaa?

Nimeni on Marko Laitinen, olen 1981 syntynyt mies Etelä-Savosta. Tarkemmin olen syntyjäni Juvalainen ja nykyisin asun Mikkelissä. Olen naimisissa, rakkausavioliitossa ja meillä on kaksi poikaa syntynyt 2009 ja 2013. Työskentelen myynnin parissa nyt jo toisessa työpaikassa. Myytävät tuotteet ja palvelut liittyvät rakentamiseen. Aiemman työpaikan tuotteet olivat huonekaluja. Olen tehnyt myös ihan oikeita töitä, huoltomiehenä, tehtaassa, raksalla sekä turvesuolla. Lisätienestejä yritin etsiä musiikin ja esittävän taiteen kulisseista muutaman vuoden ajan.

Työn ja perhe-elämän ohessa opiskelen liiketaloutta ja palvelumuotoilua. Asiakas- sekä työntekijäkokemus ovat lähellä sydäntäni, erityisesti niiden syy-yhteys, ja kirjoitukseni tulevat vääjäämättä viittaamaan myös niihin aika-ajoin.

Opiskelun lisäksi harrastan lukemista, äänikirjojen kuuntelua sekä golfia.

Siinä lyhykäisyydessään minusta.

Ajatus blogin perustamisesta on kytenyt päässäni jo kauan. Nyt sain hyvän kimmokkeen siihen tämän projektin myötä!

One Reply to “Kuka kirjoittaa?”

  1. Moikka! Teillä on kiva blogi ja mahtava urakka meneillään 🙂 Meillä on LedStoressa omakohtaista kokemusta rakentamisesta useamman talon verran, joten erityisen mielellämme olisimme myös teidän apunanne, siinä kohtaa kun tarvitsette valaistussuunnittelua ja lamppuja. Led-spotit saa myös aurinkoenergiajärjestelmiin. Olkaa ihmeessä yhteydessä, jos teillä tulee mitä tahansa valaistukseen liittyviä kysymyksiä. Minulle voi soittaa myymälän numeroon (045 251 4510) ja meilata blogi@ledstore.fi. Saa myös mielellään tulla käymään, jos satutte liikkumaan täällä päin. Vantaalla Koivuhaassa showroom-myymälässämme on esillä koko mallistomme. Olemme tehneet valaistussuunnitteluja varten (jonka saatte ilmaiseksi) myös oman sivuston, osoitteeseen ledstore.fi/blog/valaistussuunnittelu, jos haluat olla sitä kautta yhteydessä. Bloggareille teemme valaistustarjouksen aina 15 % alella, kun saamme näkyvyyttä blogissanne. Iloisin blogiterveisin, Sanna / LedStore

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *