”Palju on oltava”

Vaikka sähkön tulemisesta ei ole mitään tietoa ja mieli minulla on välillä melko alhaalla asian suhteen, ei ole mitään syytä antaa sen tarttua lapsiin ja rouvaan. Nyt onkin hyvä hetki hankkia se, mistä olen haaveksinut jo aiemmin kausiluontoisesti, Palju.

Ei ole ihan helppo homma löytää sitä itselle sopivaa tynnyriä. Itse olen jostain syystä mieltynyt pyöreisiin ja rouva taas kulmikkasiin vaihtoehtoihin.

Monia erilaisia on tullut pyöriteltyä ja käytyä koeistumassa. Monesta paikasta olen pyytänyt ja saanut tarjouksia, mutta ostopäätös on jäänyt roikkumaan.

Monissa asioissa kannatamme rouvan kanssa kierrätystä sekä kiertotaloutta ja Tori.fi palvelu onkin molemmilla melko aktiivisessa käytössä. Siellä on todella paljon erilaisten yritysten ilmoituksia ja yksitysten ilmoitukset kyseisistä tuotteista ovat harvassa.

Viime viikonloppuna silmiini osui kuitenkin helmi. Todella siistin näköinen kahdeksankulmainen palju kaikilla varusteilla. Päätin olla yhteydessä myyjään. Tynnyrille oli jo sovittu haku viikonlopulle, joten se siitä.

Pari päivää myöhemmin myyjä oli kuitenkin yhteydessä minuun. Noudon sopinut henkilö oli perunut varauksensa ja minä olin ollut seuraava kiinnostunut. Lupasin tulla katsomaan kapinetta, kunhan seuraavalla, eli tällä viikolla, ajaisin siitä ohi työmatkalla.

Otin tiistaina kärryn perään ja kävin viemässä sen myyjän pihalle töihin mennessä. Vilkaisin tynnyriä ja se oli juuri sellainen niin kuin piti.

Päivän päätteeksi houkuttelin työtoverini mukaan mööpeliä nostamaan, myyjä kehui sen painoksi ehkä 300 kiloa. Ei se niin paljoa painanut, tai sitten me olemme Lassen kanssa todella vahvoja. Kylpytynnyri saatiin hienosti peräkärryyn ja sidottua tukevasti. Sitten köröttelin illankähmyssä mökille ja jätin paljun kärriin odottamaan tulevaa viikonloppua ja rouvan apua alas nostoon.

Siinä se kyydissä nököttää!

En kuitenkaan malttanut tänään odottaa rouvaa mukaan vaan päädyin kokeilemaan voimiani. Hienosti, ja ehjänä, paju tuli alas kärrystä yksinkin. Ja hyvin se asettui tekemäni rungon päälle!

Oma paikka on löytynyt.

Tänään ei sitä vielä kokeiltu, ehkä ensi viikonloppuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *