”Olethan jo maksanut?”

On maanantai 11.3. ja mielenkiintoinen viikko edessä töiden puolesta. Onneksi, koska valitusaikaa on jäljellä tasan viikko ja jännitys kaupan onnistumisesta on kasvanut valtavaksi. Istun Haaga-Helian aulassa odottaen Best Seller – kilpailun karsintojen alkua. Minut on kutsuttu tapahtumaan tuomaroimaan suorituksia. Näprään ajan kuluksi kännykkää, luen uutisia sekä somepäivityksiä kunnes löydän tieni sähköposteihin. Sähköpostit on säädetty niin, etteivät ne kerro uusista viesteistä ennen kun sovelluksen avaa. Sähköpostissa kun harvoin on mitään todella kiireellistä ja näin ei synny tarvetta lukea viestejä esim autoillessa. Henkilökohtaiseen postiin onkin näköjään tullut uusi viesti ja se näyttää olevan kiinteistövälittäjältä. Syke nousee välittömästi, onkohan kaupasta tullut valitus?

Paniikki! Välittäjän viesti on ytimekäs ja sisältö on suunnilleen seuraava. ”Moro. Oletko jo maksanut kauppasumman? Saatoin viestiä hieman epäselvästi, mutta se olisi tullut maksaa heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen.” Siis mitä ihmettä?! Olen suunnitellut kaiken niin, että tulevalla viikolla kaupat voidaan tehdä sekä maksaa. Olen työmatkalla seuraavat kaksi päivää ja virka-ajat hyvin tiukasti kiinni ennalta sovituissa tapaamisissa. Miten tämä nyt onnistuu hoitaa kuntoon? Kariutuuko tämä koko hanke tähän?

Nopea viesti Danske Bankiin Annelle jotta peliä ei menetettäisi. Anne on vauhdikas ja tarttuu toimeen heti. Hän ottaa yhteyttä myyjätahoon ja alkaa valmistella asioita viikkoa sovittua aikaisemmin. Hieno homma! Minulle välittyy sellainen kuva, että olen Danskelle tärkeä asiakas ja Anne haluaa tehdä kaikkensa minua auttaakseen. Muutamaa viestiä myöhemmin olen taas hyvillä mielin. Seuraavana päivänä Anne pyytää kopiota henkkarista ja minä nappaan kuvan passista. Vastaus tulee välittömästi ”Oletko huomannut, että passisi on mennyt vanhaksi toissapäivänä?” Tämäkin vielä! Ei muuta kuin passikuviin KuvaMattiin. Kuvan saa sähköisenä heti, sitten vain Poliisin nettisivuille lomaketta täyttämään ja passia tilaamaan. Olipa helppoa ja nopeaa! Kaksi mukavaa positiivista kokemusta peräkkäin!

Eiköhän tämä tästä, valitusaikakin on pian mennyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *