”Lisää käänteitä ja viivästyksiä”

Annen sekä Danske Bankin nopean ja asiakaslähtöisen toiminnan ansiosta mökki on saatu kokonaisuudessaan maksettua alle viikossa tiedon saannista, hienoa! Määräaika valitukselle päättyy maanantaina, jolloin omistusoikeus siirtyy minulle ja pääsen vihdoin aloittamaan mökin remontoinnin tai loppuun saattamisen. On perjantai ja työkiireet ovat jo poissa mielestä. Tutustun innoissani jo tarvittaviin hankintoihin sekä kartoitan alueen työmiehiä niihin vaiheisiin, jotka vaativat luvan tai sertifikaatin. Asioita jouduttaakseni laitan välittäjälle kysymyksen maanantain menettelytavoista. Mitä tapahtuu, kun valitusaika päättyy? Saanko avaimet, ym jo maanantaina, vai jääkö se tiistaille?

Vastaus tulee lauantaina: ”Valitettavasti olen ehkä viestinyt asian väärin. Valitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksu näkyy ulosottoviraston tilillä.” Siis mitä nyt taas!?!? Kuten kerroin jo aiemmassa julkaisussani, olen hieman huono odottaja. Nyt aiemmin yllätyksenä tullut kolmen viikon odotusaika onkin kaikkinensa ollut ihan turhaa aikaa ja odotus alkaakin alusta! Tekeekö kyseinen välittäjä tämän tahallaan? Onko tässä ollut tarkoitus johtaa minua harhaan hankinnan osalta?

Kerron välittäjälle tämän vastaamalla sähköpostiin, jossa hän kertoi odotusajan alkavan alusta. Hän ei vastaa viestiin ja niin alkaa viikonloppu hieman liian odottavissa tunnelmissa.

Mitähän vielä seuraa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *