”Hauskaa Vappua”

Vappu katkaisi työviikon keskeltä poikki. Kevään lämpö helli edelleen ja olikin aika kaivaa Hobby talvisäilöstä. Vein vaunun mökille tiistaina ja laiton sen valmiiksi lämpenemään. Samalla tapasin sähköurakoitsija joka valikoitui meille tekemään sähkötyöt loppuun. Kun pojat pääsivät koulusta ja hoidosta oli aika lähteä käymään mökillä. Olikin mitä mainioin yllätys, kun jäimmekin yöksi!

Vaunulle löytyi hyvä ja tasainen paikka mökin päädystä.

Pelkkää makoilua ei kuitenkaan ole luvassa vielä pitkään aikaan, vaan suuri osa ajasta meni keittiön lopulliseen purkamiseen sekä pihatöihin. Mönkijää ostaessani tulin hankkineeksi siihen myös Can-Amin oman puskulevyn. Myyjä väitti sen olevan niin tukeva, että sillä voi vaikka tasoitella mökkitietä. Tämähän täytyi kokeilla nyt! Hyvin se toimi, keskiosa tiestä levisi hienosti ajouriin, eikä puskulevy ollut millänsäkään. Ei puhunut myyjä palturia!

Risukkoa riittää!

Toinen suuremmista hommista on edelleen jatkaa raivaamista. Sitä riittää tontilla varmasti vielä pitkään. Nyt kuitenkin sain raivattua jo hieman näkymää harjun suuntaan. Tuohon päälle on varmasti hyvä laittaa grillauspaikka..

Harju näkyy jo.

Kun päivän on touhunnut pihalla, nukkuu varmasti hyvin! Niinhän sitä luulisi.. Nukuin ehkä kaikkein huonoimmat unet vaunussa koskaan. Olimme ensimmäistä kertaa tällä vaunulla pelkän akkuvirran varassa ja kokoajan tuli mietittyä virran loppumista ja kopin kylmenemistä. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan virtaa oli vaunun mittarin mukaan jäljellä vielä 68 tunniksi. Ehkä hätäilin suotta 🙂

Vappuaamun kahvit mökin terassilla.

Vappuaamuna kahvit perkolaattorilla ja sama meno jatkuu. Pakkasimme rouvan kanssa kärryllisen jätettä, patjoja, keittiön, ynnä muuta odottamaan poisvientiä. Minä jatkoin raivaamista ja rouva kitkemistä. Mökin ympärys on jo todella siisti, kiitos rouvan!

Tupaan tullessa on laatoitus josta muutama laatta irtosi kun hioin lattiaa. Koputtelin loputkin läpi ja huomasin muutaman olevan irti pohjasta.

Vielä on hommaa tiedossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *